Aflorant l’aspecte humà més vital i imaginatiu d’expressió i de pensament exerceixo la pràctica docent, conreant l’aprenentatge amb les distintes maneres de fer pels camps de les arts i dels oficis.

Mostrant compromís per l’àmbit formatiu, he exercit com expert docent d’art escenogràfica i d’ofici tècnic teatral incloent la diversitat artesana de la construcció del decorat d’una escola integra i única. Realitzant amb persones d’inserció social un extraordinari projecte pioner a l’antiga fàbrica de la Fabra i Coats, Sant Andreu (BCN), on construirem conjuntament, amb els mínims recursos administratius, i una bona remesa de materials trobats una extraordinària i funcional escola taller en la qual dur a terme l’aprenentatge cooperant en l’àrea de la recuperació i el reciclatge diverses construccions, muntatges d’escenografia i d’escena, entre altres, que per la formació rebuda la convertirem essent polivalent tant en les arts escèniques, com en les cinematogràfiques.

També en el sector de la formació ocupacional, on en l’espai de l’antic  Vapor Pissit (Sbd) amb un bon grup d’alumnes, de dones treballadors, vam organitzar amb recursos trobats un taller pràctic per aprendre l’ofici de pintura ambiental i decorativa.

Així mateix he participat en distintes experiències gratificants i ho he fet sempre amb actitud comunicativa, amb acreditació professional i amb interès per l’aprenentatge he activat tota habilitat i capacitat positiva quant a motivar al progrés per la millora individual i col·lectiva d’aquelles persones a qui he servit.